Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Gentiaan College
  Gentiaanstraat 804
  7322 CZ Apeldoorn
  T 055 - 368 95 80
  info@GentiaanCollege​.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Link klassen zamelen geld in voor 3FM Serious Request 2017

 • “Hoi, Wij zijn de Link klassen. Wij komen in actie voor 3FM Serious Request door lege flessen in te zamelen. Deze leveren wij in bij de supermarkt en op die manier halen wij geld op voor het Rode Kruis! Help ons door je lege flessen aan ons te geven!”
Zo luidt de boodschap van onze fanatieke Linkers die actie voeren om hun steentje bij te dragen aan Serious Request 2017. En dat is extra bijzonder want het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn.

Kom maar op met die lege flessen!

Dus leraren, ouders, leerlingen, opa’s, oma’s, buren, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen. Kom maar op met die flessen en geef ze mee aan onze leerlingen. De flessen kunnen ingeleverd worden in LINK 4.

Het Glazen Huis in Apeldoorn

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat. De 3FM-dj's in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen, en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.
 
 

nieuws

:

Help (nieuw venster)