Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Gentiaan College
  Gentiaanstraat 804
  7322 CZ Apeldoorn
  T 055 - 368 95 80
  info@GentiaanCollege​.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Travo krijgt een positieve beoordeling van de Inspectie

 • Afgelopen woensdag 29 november proosten we op de uitslag van de Inspectie. De Travo aan de Laan van Mensenrechten is met een voldoende beoordeeld!
De Travo aan de Laan van de Mensenrechten is een Gentiaan College locatie waar in samenwerking met Aventus-leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften de havo bovenbouw volgen. Deze voorziening wordt aangeduid als de Travo. De naam Travo is een afkorting van de trajectklas binnen het Algemeen Volwassen Onderwijs.
 
Veel leerlingen zijn succesvol binnen deze vorm van onderwijs. De expertise van de mentorleerkracht op het gebied van coaching van leerlingen met deze behoefte en de werkwijze biedt veel leerlingen de mogelijkheid zichzelf positief te ontwikkelen. Leerlingen van de Travo maken deel uit van een gewone school, kunnen regulier meedraaien waar zij willen en krijgen waar nodig ondersteuning van de mentor-leerkracht. Dit wordt door veel leerlingen als zeer prettig ervaren.
 
Dit heugelijke feit werd ook gevierd met de opening van het Twitteraccount van het Gentiaan College. Volgt u ons ook? https://twitter.com/GentiaanCollege

nieuws

:

Help (nieuw venster)