Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Gentiaan College
  Gentiaanstraat 804
  7322 CZ Apeldoorn
  T 055 - 368 95 80
  info@GentiaanCollege​.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Schoolreis AMG en MBO1

De Efteling.
Op dinsdag 12 juni gingen we met de afdeling AMG/MBO1 naar de Efteling. We moesten om 8.30u op school zijn, zodat we om 8.45u konden vertrekken. Toen iedereen in de auto zat, konden we vertrekken. De reis duurde ongeveer 1 uur en 30 minuten. We kwamen om 10.10u aan. Bij de Efteling gingen we ons verdelen in groepen. Iedereen ging met zijn eigen groepje het park door.
Ik ben in een aantal attracties geweest. Ik ging met mijn groepje in de rondvaartbootjes, wat een aantal leerlingen heel leuk vond. Daarna gingen we naar de Pagode. Dit is een attractie dat lijkt op een uitkijktoren. Toen gingen we naar Joris en de Draak. Dit is een achtbaan met twee banen. Je doet dan een race tegen elkaar. Daarna gingen we naar de Vliegende Hollander. Deze achtbaan vertelt het verhaal van de Vliegende Hollander. Het karretje waar je in zit, lijkt op een boot. Aan het einde van de rit, maak je ook een plons in het water.
Rond 13.00u gingen we terug naar de afgesproken plek om wat te eten. Na het eten ging ik met een andere groep mee, omdat deze in de Baron gingen. Hier hebben we 45 minuten moeten wachten, maar dat was het waard, want het was een super gave achtbaan. Na de Baron gingen we nog een keer in de Vliegende Hollander. Daarna was het helaas alweer tijd om naar de afgesproken plek te gaan. Hier moesten we om 15.45u zijn. Natuurlijk was niet iedereen op tijd, dus moesten we nog even wachten. Toen iedereen er was gingen we terug naar Apeldoorn. We stonden een aantal keer in de file, maar waren rond 18.00u op school.
Het was een toffe dag!
Groetjes,
Dylan.
Klas A2

nieuws

:

Help (nieuw venster)