Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Gentiaan College
  Gentiaanstraat 804
  7322 CZ Apeldoorn
  T 055 - 368 95 80
  info@GentiaanCollege​.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

WK rolstoeltennis

 • Klassen van het Gentiaan College hebben clinics rolstoeltennis gevolgd en zijn aanwezig geweest bij wedstrijden.
​Wij zijn maandag 28 mei met de klas naar het WK rolstoeltennis geweest. Ik heb met mijn klas naar de wedstrijd van USA-België gekeken. Ik vond het een mooie en leuke wedstrijd. België heeft gewonnen met 6-2 in sets. USA leek onzeker, maar had ook hele goede momenten. België was een hele jonge jongen, hij was snel en maakte ook mooie moves.

Nadat we de wedstrijd hadden bekeken, kregen we clinics. We werden met de klas in 2 groepen verdeeld. 1 Groep kreeg tennisles. We leerden de forehand. De andere groep kreeg les in rolstoeltennis. Eerst kregen we oefeningen om met de rolstoel te kunnen omgaan. We moesten die rolstoel eerst onder controle krijgen. Daarna leerden we tennissen in een rolstoel. Het viel mij erg mee, ik vond het niet zo moeilijk. Het lijkt moeilijker dan het is, vind ik.

Het eindspel vond ik ook erg leuk. De trainers gingen allemaal ballen op ons schieten en wij moesten de ballen ontwijken. Ik en een klasgenoot bleven over en hadden dus gewonnen.

Ik vond het een leuke ervaring.

 

Randy Poulissen klas 1E (2 havo)​ 

nieuws

:

Help (nieuw venster)