Linke Soep!

Iedere dinsdag komt de kookbrigade 'Linke Soep’ bij elkaar. Deze kookbrigade is samengesteld uit diverse link-klassen. De kookbrigade maakt tijdens deze uren wat lekkers te snacken voor de leerkrachten en de leerlingen van het Gentiaan College. Soep, bladerdeeghapjes en tosti's. Het is een groot succes! 

 

Het grootste doel van de Kookbrigade 'Linke Soep' is samenwerken en in contact komen met andere leerlingen en medewerkers op het Gentiaan College. In de loop van het schooljaar is het de bedoeling lunches te gaan verzorgen en misschien wel een stamppotbuffet te organiseren. 

Om dit initiatief te stimuleren is er een budget ter beschikking gesteld. Dit budget is bedoeld om werkshirts te laten bedrukken.

Een enthousiaste leerling, Thorben, heeft samen met zijn 'cadeauvader’ een prachtig logo ontworpen. Als alles meezit dan kunnen de shirts in de tweede week na de herfstvakantie gedragen worden. 

Bovenstaand bericht staat ook in de nieuwsbrief die vandaag uitkomt. Ouders en verzorgers ontvangen deze per mail van de groepsleerkracht van hun kind/pupil.