Maatregelen COVID-19

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de persconferentie van donderdag 12 maart heeft ook het Gentiaan College maatregelen genomen.  

Onze school volgt de extra maatregelen en dit houdt het volgende in:

· Oproep aan iedereen om thuis te blijven bij klachten

Alle leerlingen en medewerkers blijven thuis als ze één van de klachten hebben (neusverkouden of hoesten of keelpijn of koorts). Pas als de klachten helemaal over zijn, kunnen zij weer op school komen (werken).

· Extra maatregelen kwetsbare personen

Als u twijfelt om uw zoon/dochter naar school te laten gaan, bijvoorbeeld vanwege een medische aandoening, dan raden wij u aan om hierover contact op te nemen met uw huisarts of medisch specialist. U kunt dan in samenspraak met de arts besluiten of het wel of niet verstandig is om uw kind naar school te laten gaan.

Vanwege uitval van docenten zijn we genoodzaakt enkele groepen, in ieder geval maandag en dinsdag, vrij te geven. De leerlingen en ouders van klassen die dit betreft worden vandaag geïnformeerd per mail. 

We begrijpen dat de extra maatregelen ook voor u vervelend zijn, toch vragen wij uw begrip voor deze situatie. U ontvangt informatie als er ontwikkelingen zijn op onze school door het coronavirus. Voor de actuele informatie rondom het coronavirus verwijzen wij u naar www.rivm.nl/coronavirus

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht. Mocht hij/zij ziek zijn, dan kunt u naar de school (tel. 055-3689580) bellen en vragen naar de teamleider of directeur.